toggle navigation
Eset Banner

Webdesign

Een website is een belangrijk promotiemateriaal voor uw bedrijf. Het is dan ook van groot belang dat uw website er goed verzorgt uitziet en makkelijk toegankelijk is voor uw bezoekers.

Dit spreekt allemaal voor zich, maar helaas gebeurt het nog te vaak dat een website niet up-to-date is of dat bedrijven zelfs helemaal geen website hebben.

Appelpit vindt dat elk bedrijf een website verdient en helpt u daarom graag bij het ontwerpen en realiseren van een goede website die volledig aansluit bij uw bedrijf, tegen een betaalbare prijs.

Responsive

Elke nieuwe website wordt gebouwd als responsive website. Responsive houdt in dat de weergave van uw website zich automatisch aanpast aan het scherm van het apparaat waarop uw website wordt bezocht.

Met andere woorden: één website voor desktops, laptops, tablets en smartphones. Dit komt ten goede aan de leesbaarheid van uw website, maar ook aan de vindbaarheid.

Eenvoudig en betaalbaar

Appelpit houdt het graag eenvoudig en betaalbaar voor u als klant. Geen ingewikkelde dure cms systemen, maar gewoon een duidelijke informatieve website geheel op maat gemaakt tegen een betaalbare prijs. U geeft de wijzigingen aan mij door en ik werk het vrijwel direct bij. Dit heeft als voordeel dat u zich niet in de materie hoeft te verdiepen of er speciaal een cursus voor hoeft te volgen.

Kijk voor een kleine impressie van gemaakte websites in mijn portfolio.