toggle navigation
Eset Banner

Op zoek naar een nieuwe computer of laptop?

Appelpit helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Aan de hand van uw wensen en budget zoek ik het systeem dat het beste bij u past.

Kiest u voor een desktop, dan wordt deze altijd op maat gemaakt. Dit heeft als voordeel dat u bepaald hoe die er uit komt te zien met de juiste specificaties waarvoor u hem wilt gebruiken. Dus wilt u hem hoofdzakelijk gebruiken voor gamen, videobewerking of gewoon voor het internetten en e-mailen, het kan allemaal. Bovendien zijn onderdelen makkelijker te vervangen, mocht er iets stuk gaan.

Bij een laptop ligt dit iets anders, ook hier is veel te kiezen, maar u bent toch afhankelijk van wat de fabrikant voor u heeft samengesteld. Bovendien kan de prijs sneller oplopen dan bij een desktop. Een voordeel is wel dat een laptop minder ruimte in beslag neemt en makkelijker is te verplaatsen of mee te nemen.

Tweedehands

Ook voor tweedehands computers en laptops kunt u bij mij terecht. Deze systemen zijn meestal wat ouder, maar qua snelheid kunnen ze nog uitstekend mee. Informeer gerust naar het aanbod.

Heeft u nog geen keuze kunnen maken, neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend advies.