toggle navigation
Eset Banner

Wat klanten vinden..

Snelle service

" Wij maken graag gebruik van de diensten van Appelpit. Er is een snelle service, je kunt bellen maar ook een bericht op de website achterlaten. Binnen een uur wordt je dan teruggebeld en wordt er een afspraak gemaakt om de problemen op te lossen. "

- Anoniem -

Zeer bekwaam

" Wij zijn zeer tevreden over Appelpit. Om de volgende redenen: Is zeer bekwaam - Komt de afspraak altijd op tijd na of belt/whatsapp't bij verandering van de tijd. Kosten zijn prima te betalen. "

- Fam. Blaauw -

Een bijzonder positieve ervaring

" Appelpit, een bijzonder positieve ervaring. Goede service, duidelijke afspraken betreffende prijs en resultaat en snelle reactie. Juiste advisering voor hostingpakket. Door Appelpit te vragen hebben we een website gekregen die volledig naar onze eigen wensen is gemaakt. Daarnaast heeft hij ons geholpen met het visitekaartje en briefpapier. Jonathan bedankt. "

- Strijkservice Akkrum -

Appelpit probeert je zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken

" Wij werken nu al enige jaren samen met Appelpit, zowel in installatie van hard- en software als in het geven van onderricht is het gebruik van diverse onderdelen van de PC en haar toepassingen. Dit onderricht gaat zeer plezierig, Appelpit probeert je zoveel mogelijk zelf te laten ontdekken en niet te veel in een keer, want dat raak je het overzicht kwijt. Wij hebben prima ervaringen, adequate reacties, contact per telefoon en advisering op maat, tegen een redelijke prijs, wij kunnen hem bij iedereen aanbevelen. "

- Gertie en Ron Westera -

Laserprinter advies

" In juli 2010 heb ik op advies van "Appelpit" een laserprinter aangeschaft. De informatie die ik vooraf kreeg bij het maken van de keuze was zeer goed (prijs/kwaliteit). Wat betreft de uitgevoerde service van "Appelpit" kan ik niet anders zeggen dan dat het uitstekend is! "

- Fam. Tiesinga -

Zakelijk en prive een fijne ondersteuning

" Bij Appelpit hebben wij zeer goede ervaringen. Profesioneel, verstand van zaken, en snelle service. Korte lijn voor direct contact, en telefonische hulpverlening. Zowel zakelijk als prive een fijne ondersteuning voor het oplossen van computer problemen, nieuwe toepassingen, en advies. Kwaliteit en prijsverhouding is zeer goed. "

- Rob Westera -

Kennis van zaken

" Jonathan heb ik leren kennen als een oprechte en prettige persoonlijkheid / professional in de omgang. Hij heeft kennis van zaken en onderhoud en ontwikkeld mijn website's, leuke vent! "

- Gerard van den Broek -

Voor de onervaren computergebruiker

" Snelle en persoonlijke service met geduldige en nuchtere benadering voor de onervaren computergebruiker. "

- Anoniem -

Goede uitleg en prettige sfeer

" Wat ik zo prettig vind aan de lessen van Jonathan, is dat hij echt begrijpt waarom ik het niet snap. Hij blijft even vriendelijk en rustig als altijd. Hij legt het mij heel goed uit en de sfeer is erg prettig. Bovendien is hij absoluut niet duur. "

- Drs. Yvonne Briefjes- Stutterheim -